top of page

Betingelser for arbejdsmiljøuddannelsen med fremmøde gældende fra 1. april 2023 

Priser 

Alle priser er opgivet i DKK og ekskl. moms.   

Forplejning

Forplejning på alle 3 dage er indeholdt i kursusprisen

Udstyr og materialer

HSE-Plus stiller materialer til rådighed for kursisterne

Rettighederne til materialerne tilhører HSE-Plus.dk og vores samarbejdspartner, der udskriver  beviser. Materialer udleveret eller anvendt på kurset er til eget brug og må ikke offentliggøres eller videreformidles.

Fakturering 

Kursister faktureres ved tilmelding. Betalingen skal altid være gennemført inden kursusstart. 

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.

 

Afmelding 

Afbud mindre end 4 uger før første kursusdag – her tilbagebetales ikke som standard, men I er vedkommen til at sende en anden person i stedet for. (dvs. ændre navnet på billetten).

 

Der KAN være mulighed for at give rabat ved tilmelding til et nyt kursus, afhængig af tidspunktet for afmeldingen og hvilket kursussted, der er tale om.

Fremmøde og deltagelse

Der er et lovkrav om fremmøde alle tre dag. Hvis kursisten udebliver fra en dag kan det aftales at deltage på et nyt hold på et andet tidspunkt mod betaling af 1700 pr manglende dag

Aflysning

HSE-plus vil gøre alt for at skaffe en anden underviser i tilfælde af sygdom. Men HSE-Plus forbeholder sig retten til at aflyse eller flytte et kursus i tilfælde af sygdom eller andre nødvendige grunde. Deltagerbeløbet tilbagebetales, hvis kurset aflyses. HSE-Plus står ikke til ansvar for andre økonomiske konsekvenser som følge af annulleret kursus.

HSE-Plus kan flytte eller aflyse et kursus pga. for få tilmeldinger. 

 

 

HSE-Plus tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Kursusbeviser

Kursusbeviser til arbejdsmiljøuddannelsen udstedes af vores samarbejdspartner, og sendes til den e-mailadresse, der opgives ved tilmelding.

 

Hvis et bevis bliver væk, og der er brug for at få tilsendt et nyt bevis, kan der evt. skaffes et nyt bevis mod et gebyr. 

Der kan kun udstedes et kursusbevis når deltager har deltaget i alle 3 dage og præsenteret den praktiske opgave. 

bottom of page