Betingelser for arbejdsmiljøuddannelsen med fremmøde gældende fra 1. november 2021 

Priser 

Alle priser er opgivet i DKK og ekskl. moms.   

Forplejning

Forplejning på alle 3 dage er indeholdt i kursusprisen

Udstyr og materialer

HSE-Plus stiller materialer til rådighed for kursisterne

Rettighederne til materialerne tilhører HSE-Plus.dk og vores samarbejdspartner, der udskriver  beviser. Materialer udleveret eller anvendt på kurset er til eget brug og må ikke offentliggøres eller videreformidles.

Fakturering 

Kursister faktureres ved tilmelding. Betalingsfristen fremgår af fakturaen. Betalingen skal altid være gennemført inden kursusstart. 

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.

 

Tilmelding, flytning og afmelding 

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende og eventuel afbestilling skal ske skriftligt til Tove@HSE-Plus.dk. Der kan meldes afbud indtil 4 uger før kursus-start.  Derefter og indtil 14 dage før kursus-start faktureres 50 % af fakturabeløbet. Ved afbestilling senere end 14 dage faktureres 100 % af fakturabeløbet. Såfremt en medarbejder er forhindret i at deltage, kan en anden medarbejder overtage pladsen. 

Fremmøde og deltagelse

Der er et lovkrav om fremmøde alle tre dag. Hvis kursisten udebliver fra en dag kan det aftales at deltage på et nyt hold på et andet tidspunkt mod betaling af 1500 pr manglende dag

Aflysning

HSE-plus vil gøre alt for at skaffe en anden underviser i tilfælde af sygdom. Men HSE-Plus forbeholder sig retten til at aflyse eller flytte et kursus i tilfælde af sygdom eller andre nødvendige grunde. Deltagerbeløbet tilbagebetales, hvis kurset aflyses. HSE-Plus står ikke til ansvar for andre økonomiske konsekvenser som følge af annulleret kursus.

HSE-Plus kan flytte eller aflyse et kursus pga. for få tilmeldinger. 

 

 

HSE-Plus tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Kursusbeviser

Kursusbeviser til arbejdsmiljøuddannelsen udstedes af vores samarbejdspartner, og sendes til den e-mailadresse, der opgives ved tilmelding.

 

Hvis et bevis bliver væk, og der er brug for at få tilsendt et nyt bevis, skal du henvende dig til vores samarbejdspartner. Der er et gebyr på 750 kr. for at få udstedt et nyt bevis. 

Der kan kun udstedes et kursusbevis når deltager har deltaget i alle 3 dage og præsenteret den praktiske opgave. 

Coronapas

Det kan være et krav at kunne fremvise coronapas afhængig af smittetrykket på undervisningstidspunktet.

Hvis der skulle komme en corona-nedlukning igen kan kurset gennemføres online